O tau o le cotton na o'o i le 10-tausaga le maualuga

Manatu:

  • O le tau o le cotton na si'itia i le 10-tausaga le maualuga i le Aso Faraile, na o'o atu i le $1.16 i le pauna ma tulaga pa'i e le'i vaaia talu mai Iulai 7, 2011.
  • O le taimi mulimuli na maualuga ai le tau o le cotton, o Iulai 2011.

 

I le 2011,ose si'itaga iloga i tau o le cotton.O le Cotton na siʻitia i luga atu o le $2 i le pauna, ona o le manaʻoga mo ie na toe faʻaleleia mai se faʻafitauli tau tupe a le lalolagi, ae o Initia - o se faʻatau oloa tele i fafo - o loʻo faʻatapulaʻaina uta e fesoasoani i ana paaga i totonu o le atunuʻu.

 

To le tau o le cotton o loʻo i ai nei o le a faʻaitiitia le faʻaleagaina o pisinisi.O tagata gaosi oloa ma fa'atau oloa e iai le malosi tau.Kamupani o le a mafai ona pasi atu i luga o tau maualuga e aunoa ma le faʻaleagaina o manaoga o tagata faatau.

Na si'itia le tau o le cotton i le 10-tausaga le maualuga i le Aso Faraile, ma o'o atu i le $1.16 i le pauna ma o'otia tulaga e le'i vaaia talu mai Iulai 7, 2011. O le tau o oloa na si'itia pe tusa ma le 6% i lenei vaiaso, ma o lo'o i luga 47% i le taimi nei. Ua matauina e le au su'esu'e o tupe maua o lo'o fa'ateleina atili mai le aufaioloa o lo'o fa'anatinati e ufiufi a latou avanoa pupuu.

O le faʻasologa e mafua mai i le tele o mea.O Tesema talu ai, na taofia ai e le pulega o le Trump kamupani i le Iunaite Setete mai le faaulufaleina mai o le cotton ma isi oloa cotton na afua mai i le itu i Sisifo o Xinjiang i Saina ona o popolega na gaosia e ala i le faʻaaogaina o galuega faʻamalosi e le vaega o Uyghur.O le faaiuga, lea na tumau pea i le taimi o le pulega a Biden, ua faamalosia nei kamupani Saina e faatau le cotton mai le US, gaosia oloa ma lena cotton i Saina, ona toe faatau atu lea i le US.

O le ogaoga o le tau, e aofia ai lamala ma galu vevela, ua faʻaumatia ai foʻi faʻatoʻaga i totonu o le US, lea e sili ona tele faʻatau atu oloa i le lalolagi.I Initia, o le le lava o timuga o timuga e lamatia ai le gaosiga o le cotton a le atunuu.

Eo lo'o fa'amoemoe e sili ona afaina i le si'itia o tau o oloa o mea ia e fa'apitoa i le denim.O le Cotton e sili atu i le 90% o mea mataʻutia na faʻaaogaina e fai ai jeans ma isi oloa denim. O le Cotton e faʻatatau i le 20% o le tau e fai ai se paʻu paʻu ma paʻu taʻitasi e iai pe tusa ma le lua pauna o le cotton.

 fa'ailoga masani lavalava fa'ailoga cotton fa'ailoga autu igoa fa'ailoga igoa


Taimi meli: Oke-19-2023